Skip to main content

EBOOK dan BUKU Langkah ke Dunia Dobi - Kini dijual!

E-BOOK "LANGKAH KE DUNIA DOBI Ver2017"
- PRE ORDER DIBUKA SEKARANG! -

Buku Langkah ke Dunia Dobi abg KINI dibuka untuk pre order HARI INI 15HB MAC 2017!! Untuk E-book ini, early bird order akan mendapat harga hanya RM20.00 dan printed binding book berharga RM50.00 termasuk harga pos.

Tarikh penyerahan e-book akan bermula pada 25hb MAC 2017. Selepas tarikh ini, harga E-book adalah RM39.90 dan printed binding e-book RM79.90 termasuk pos.

Untuk first batch ini, setiap RM5 daripada belian anda akan diserahkan kepada rumah anak yatim yang abg pilih dan abg akan suafotokan semasa penyerahan nanti.

Inti pati buku 65 MUKA SURAT ini banyak mengisarkan mengenai proses pembukaan, permasalahan dan penyelesaian masalah, secara dasar proses membuat kertas kerja, pengurusan perniagaan dan kewangan dan lain lain yang abg tulis melalui pengalaman abg sehingga abg berjaya membesarkan skop perniagaan abg dan berjaya membuka kilang sabun abg sendiri.

***Setiap update untuk buku abg ini, akan diberikan percuma kepada mereka yang telah membelinya tetapi dalam bentuk ebook.***

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KEPADA:
Wan Saiful Hafez bin Amran
Maybank account: 1621-0635-7903
No phone: 012-6454385

SILA HANTARKAN MAKLUMAT BERIKUT SELEPAS PEMBAYARAN:
- Salinan pembayaran
- Nama
- No IC
- Alamat
- No Talipon
- Email

***NANTIKAN JUGA***

E-Book Pemasaran perniagaan - Macam mana aku buat? May 2017 (Early bird untuk pembelian Langkah ke dunia dobi ini akan mendapat buku ebook ini secara PERCUMA!!)

E-Book Kertas kerja - Cara menulis kertas kerja dan rujukan. Jun 2017Comments