Skip to main content

Oxie Bleach PROFEZ - agen rendaman

Memperkenalkan produk terbaru PROFEZ yang mampu menanggalkan kotoran degil dan mencerahkan lagi fabrik anda tanpa menghakis warna. Inilah dia Oxie Bleach agen merendam yang boleh membantu anda untuk membersihkan fabrik.

Oxie Bleach bukan sahaja mampu membersih malah mampu menghapuskan bau kotoran dan menjadikan pakaian anda berbau neutral. Pakaian anda juga akan sentiasa bersinar walaupun selepas berkali kali basuhan. Produk ini juga produk pilihan pengusaha dobi dalam spot cleaning mereka.

Penggunaan Oxie Bleach ini adalah mengikut jumlah baju yang hendak direndam. Dengan 2 sudu besar Oxie Bleach, seperti dalam gambar pertama, dimasukkannpula air panas sehingga tenggelam, dan dibiarkan selama 1 hingga 2 jam. Semakin lama anda biarkan, semakin bersih pakaian anda.

Oleh kerana bahan ini diperbuat daripada bahan berunsur oksigen, maka bahan ini tidak menghakis. Ianya mengembangkan benang-benang fabrik, dan membantu dalam menarik keluar kotoran degil.

Setelah sejam merendam, air rendaman akan menjadi seperti gambar no dua. Adalah lebih baik jika kesemua buih rendaman hilang dan baru mulakan process membilas. Ini kerana pada tahap ini bahan Oxie masih lagi bertindak balas. Jika Oxie Bleach ini tidak melukan pakaian anda, maka sudah pasti tangan dan kulit anda juga terjaga. Usah bimbang!

Untuk menambah kebersihan dan mewangikan fabrik, anda bolehlah mencuci semula didalam mesin dan akan lebih wangi jika menggunakan sabun PROFEZ yang berunsurkan tumbuhan.

Digambar yang paling bawah itu adalah hasilnya selepas diperah dan dikeringkan. Anda boleh bezakan kecerahan fabrik melalui gambar ini. Jika di basuh, pasti kesemua daki tadi boleh dihilangkan.

Dapatkan segera Oxir Bleach PROFEZ dengan harga:-

1kg - RM22.00

Untuk mendapatkan produk ini, sila berhubung dengan pihak admin kami di talian:-

012 641 0091 (Zue)
admin@profezbio.com.my

Dapatkan segera!

Comments