Skip to main content

STOKIS NEGERI DIPERLUKAN

BERITA baik bagi mereka yang ingin memulakan perniagaan sabun. PROFEZ kini masih mencari pemborong-pemborong yang ingin menjual produk BERKUALITI kami di negeri-negeri di Malaysia.
 
MELAKA adalah contoh negeri yang telah mempunyai stokis. Stokis kami di Melaka telah membuat tempahan 5 tan sabun setiap bulan bagi pasaran negeri tersebut. Mereka banyak memasarkan produk kami melalui jualan terus ke pelanggan mereka malah kini mereka telah membuka kedai mereka di Lorong Pandan, Melaka.

 
Stokis kami di Melaka juga kini telah mempunyai agen mereka sendiri dan sedang dalam perancangan untuk memperkembangkan lagi perniagaan mereka untuk menjadi stokis di Johor Bahru.
 
Sesiapa ingin menjadi stokis, anda cuma perlu membeli stok 5 tan sebulan dan memperluaskan jualan anda sendiri dengan teknik pemasaran anda. PROFEZ juga akan menyalurkan para pelanggan PROFEZ ke tempat anda bagi memastikan produk ini mudah didapati.
 
Hubungi 012 6454 385 untuk mendapatkan maklumat untuk menjadi agen atau hantarkan email kepada wshafez@profezbio.com.my untuk maklumat harga stokis dan cara-cara untuk menjadi stokis dan OEM program.

Comments