Skip to main content

ILMU UNTUK MEMBUKA SEBUAH KEDAI DOBI

eBOOKAnda ingin membuka sebuah kedai dobi? Ilmu tiada? Nak pergi kursus mahal? Ilmu macam mana yang saya perlukan? Cuma nak tahu dulu? 

Kini anda tidak perlu risau untuk mengeluarkan kos yang beratus-ratus ringgit untuk mengetahui tentang dobi. Anda boleh mengetahui tentang dobi, dan semua yang berkaitan dengan dobi dengan buku maya ini atau ebook. Saya Wan Saiful Hafez Amran adalah penceramah bagi kursus dobi PROFEZ yang kini membukukan semua nota saya sewaktu kursus yang saya adakan sebelum ini. Semua ilmu lengkap tentang dobi dan pembukaan dobi dalam Bahasa Malayu saya lampirkan di dalamnya bagi memudahkan pembaca mengetahui dengan lengkap tentang dobi dan tugas-tugas sebagai pengusaha dobi.

Nota ini berasaskan pengalaman saya sendiri sebagai pengusaha dobi serta ilmu-ilmu yang telah dipelajari oleh saya sepanjang menjadi pengusaha dobi. Di dalam ini juga terdapat rahsia-rahsia basuhan yang boleh menghilangkan kotoran degil, dan juga check list perkara yang perlu anda lakukan untuk membuka sebuah kedai dobi. Anda tak perlu bimbang tentang proses sebuah kedai dobi kerana saya juga ada selitkan gambarajah proses sebuah kedai dobi yang baik dan tersusun.

Bagi mereka yang ingin mengetahui tentang pengurusan dokumen dobi dan akaun, saya juga ada menerangkan tentang perkara ini di dalam nota ini. Kos-kos mesin, kos permulaan, barangan yang perlu dibeli, dan bahan yang wajib ada pada permulaan kedai juga telah saya terangkan di dalam nota POWER ini. Bukan sahaja kos, saya juga menyediakan anda yang bakal membuka dobi dengan permasalahan yang akan timbul dan cara menyelesaikan masalah itu.

Ilmu kursus saya yang bernilai RM550 ini telah saya ringkaskan dalam nota dengan harga RM80 sahaja. Setiap FAQ peserta saya telah saya masukkan ke dalam nota ini yang mungkin menjadi persoalan anda semua. Hubungi saya di talian 012 6454 385 (Call/SMS/Whatsap) atau email wshafez@profezbio.com.my setelah membuat pembayaran. Ingat! RM80 sahaja.

Saya juga akan berkongsikan ilmu pemasaran DOBI pada anda tidak lama lagi dengan tips-tips terbaik sebagai sebuah kedai dobi untuk menjadikan dobi anda pilihan orang ramai. Nanti kan e-Book DOBI – Pemasaran (AKAN DATANG)

Comments