Sabun dan Softener BIO PROFEZ (Bercirikan tumbuh tumbuhan)

MENJAGA, MEMBERSIH & MEWANGIKAN FABRIK ANDA

Wednesday, December 31, 2014

Pencarian EJEN & STOKIS

Assalamualaikum..Profez Bio Marketing sedang giat mencari EJEN/STOKIS dobi untuk produk Pencuci & Pelembut (Detergent & Softener) bagi setiap negeri di Malaysia.

Kesudian anda bekerjasama dengan kami amat dialu2kan. Kami menawarkan pakej menarik dengan modal yg rendah bagi ejen rumah dan pakej mampu bagi stokis dobi. Dan yg pasti harga kami tawarkan adalah harga yg menarik dan mampu membawa keuntungan bagi anda.

Hubungi HOTLINE (pm, whatsapp) 012-6410091

Kejayaan Anda, Kejayaan Kami
CARE, TENDER & LOVE to your wash!!
~WANGI, JIMAT, BERSH & SUCI~
eco-friendly & natural based

Friday, October 31, 2014

Penstrukturan Syarikat

PENSTRUKTURAN SEMULA SYARIKAT.
Assalamualaikum kepada semua para pelanggan dobi maupun agen-agen PROFEZ.

MULAI 19hb Ogos 2014, semua urusan tempahan hendaklah melalui Sales Department dan Admin PROFEZ iaitu ditalian +6012 641 0091 (Zue) dan bukan lagi nombor yang lama. Anda boleh terus berhubung melalui panggilan, sms ataupun whatsapp untuk menempah stok daripada kami.

Talian lama tidak akan digunakan untuk tempahan stok sabun PROFEZ berkuat kuasa serta merta. Harap maklum.

Thursday, September 25, 2014

Wajah Baru - sabun pek 5kg

Dengan itu kami memperkenalkan wajah baru pek 5kg Profez Sabun. Sticker oval menjadi pilihan dan pertukaran sedikit design produk.
Disamping itu botol berpenutup merah dan sticker hitam kami khaskan untuk sabun berpewangi baru - Pink Passion. Penutup dan sticker biru masih kekal untuk sabun Blue Dynamo.

Selamat berkenalan semua!! :-)

p/s: ejen dan stokis setiap negeri dan daerah diperlukan. hubungi hotline 012-6410091

Wajah Baru

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..sticker dah siap
dlm kelam kabut nak anta order ejen baru larr siap..
spatutnya semalam tp nak buat mcm mana...
apa2 pun kami puas hati dgn servis sykt pencetak ini...
kertas sticker berkualiti, warna mengancam, tulisan tajam n melekat ketat di botol... :-)

buat para ejen semoga kita semua lebih bersemangat mempromosi product kita!!

Friday, September 12, 2014

Sabun DOBI

Assalamualaikum...
bagi pengusaha2 dobi yang mencari sabun wangi, bersih dan suci untuk basuhan pakaian pelanggan2 anda..boleh mencuba sabun kami.

Penghantaran boleh dilakukan terus ke kedai anda dengan belian minima sebanyak 4 tong sabun...selebihnya boleh dicampur dgn belian pelembut.

Penghantaran kawasan Klang Valley adalah percuma manakala luar kawasan spt Putrajaya, Cheras, Kajang, Balakong Dan seangkatan dengannya...minima caj akan dikenakan bermula dr RM30.

Segala urusan penghantaran pula cuma dilakukan pd hr SELASA dan KHAMIS...maka tempahan boleh dilakukan selewat2nya sehari sebelum hari penghantaran.

Pembayaran adalah secara online banking @ COD dan
Urusan tempahan melalui hotline: sms/wassup 0126410091 (written black n white).

Monday, June 2, 2014

STOKIS NEGERI DIPERLUKAN

BERITA baik bagi mereka yang ingin memulakan perniagaan sabun. PROFEZ kini masih mencari pemborong-pemborong yang ingin menjual produk BERKUALITI kami di negeri-negeri di Malaysia.
 
MELAKA adalah contoh negeri yang telah mempunyai stokis. Stokis kami di Melaka telah membuat tempahan 5 tan sabun setiap bulan bagi pasaran negeri tersebut. Mereka banyak memasarkan produk kami melalui jualan terus ke pelanggan mereka malah kini mereka telah membuka kedai mereka di Lorong Pandan, Melaka.





 
Stokis kami di Melaka juga kini telah mempunyai agen mereka sendiri dan sedang dalam perancangan untuk memperkembangkan lagi perniagaan mereka untuk menjadi stokis di Johor Bahru.
 
Sesiapa ingin menjadi stokis, anda cuma perlu membeli stok 5 tan sebulan dan memperluaskan jualan anda sendiri dengan teknik pemasaran anda. PROFEZ juga akan menyalurkan para pelanggan PROFEZ ke tempat anda bagi memastikan produk ini mudah didapati.
 
Hubungi 012 6454 385 untuk mendapatkan maklumat untuk menjadi agen atau hantarkan email kepada wshafez@profezbio.com.my untuk maklumat harga stokis dan cara-cara untuk menjadi stokis dan OEM program.

Sunday, February 2, 2014

ILMU UNTUK MEMBUKA SEBUAH KEDAI DOBI

eBOOKAnda ingin membuka sebuah kedai dobi? Ilmu tiada? Nak pergi kursus mahal? Ilmu macam mana yang saya perlukan? Cuma nak tahu dulu? 

Kini anda tidak perlu risau untuk mengeluarkan kos yang beratus-ratus ringgit untuk mengetahui tentang dobi. Anda boleh mengetahui tentang dobi, dan semua yang berkaitan dengan dobi dengan buku maya ini atau ebook. Saya Wan Saiful Hafez Amran adalah penceramah bagi kursus dobi PROFEZ yang kini membukukan semua nota saya sewaktu kursus yang saya adakan sebelum ini. Semua ilmu lengkap tentang dobi dan pembukaan dobi dalam Bahasa Malayu saya lampirkan di dalamnya bagi memudahkan pembaca mengetahui dengan lengkap tentang dobi dan tugas-tugas sebagai pengusaha dobi.

Nota ini berasaskan pengalaman saya sendiri sebagai pengusaha dobi serta ilmu-ilmu yang telah dipelajari oleh saya sepanjang menjadi pengusaha dobi. Di dalam ini juga terdapat rahsia-rahsia basuhan yang boleh menghilangkan kotoran degil, dan juga check list perkara yang perlu anda lakukan untuk membuka sebuah kedai dobi. Anda tak perlu bimbang tentang proses sebuah kedai dobi kerana saya juga ada selitkan gambarajah proses sebuah kedai dobi yang baik dan tersusun.

Bagi mereka yang ingin mengetahui tentang pengurusan dokumen dobi dan akaun, saya juga ada menerangkan tentang perkara ini di dalam nota ini. Kos-kos mesin, kos permulaan, barangan yang perlu dibeli, dan bahan yang wajib ada pada permulaan kedai juga telah saya terangkan di dalam nota POWER ini. Bukan sahaja kos, saya juga menyediakan anda yang bakal membuka dobi dengan permasalahan yang akan timbul dan cara menyelesaikan masalah itu.

Ilmu kursus saya yang bernilai RM550 ini telah saya ringkaskan dalam nota dengan harga RM80 sahaja. Setiap FAQ peserta saya telah saya masukkan ke dalam nota ini yang mungkin menjadi persoalan anda semua. Hubungi saya di talian 012 6454 385 (Call/SMS/Whatsap) atau email wshafez@profezbio.com.my setelah membuat pembayaran. Ingat! RM80 sahaja.

Saya juga akan berkongsikan ilmu pemasaran DOBI pada anda tidak lama lagi dengan tips-tips terbaik sebagai sebuah kedai dobi untuk menjadikan dobi anda pilihan orang ramai. Nanti kan e-Book DOBI – Pemasaran (AKAN DATANG)

Saturday, January 4, 2014

PENGUMUMAN PENTING

Salam semua penguna dan agen PROFEZ detergent dan softener,

Kami sungguh bersyukur dan berterima kasih kepada semua yang mendokong dan menggunakan produk kami. Kami juga sentiasa berusaha mengekalkan kualiti dan cuba menepati masa penghantaran produk kami kepada pelanggan kami. Sesungguhnya usaha ini berbaloi kerana telah ramai pengguna produk kami tak kira pengguna rumah mahupun pengguna dari kalangan pengusaha dobi.

Untuk pengetahuan semua semenjak Ogos 2013, telah banyak kos yang meningkat bermula dengan material kemudian transportation juga melibatkan material, kemudian kos botol, dan akhirnya tariff elektrik yang meningkat sangat tinggi. Kami telah cuba sedaya upaya mengekalkan harga sehabis baik namun dengan kenaikan eletrik ini kami sudah tidak mampu menahannya lagi. Dengan ini kami ingin memaklumkan bahawa, akan ada kenaikan harga pada barangan Profez bermula 1hb February 2014.

Amat berat untuk kami umumkan namun sebagai syarikat yang ingin bertahan dalam pasaran kini, juga mengekalkan standard dan kualiti sabun kami yang sangat berbeza dengan sabun-sabun murah yang lain di pasaran, kami terpaksa meningkatkan harga-harga produk kami sejajar untuk mengekalkan margin kasar pada 25%-30% bagi menampung kos-kos pengeluaran. Kami ingin memohon maaf kepada semua pengguna dan agen untuk kenaikan ini kerana kami tidak mahu menurunkan kualiti dan akhirnya menyebabkan produk kami menjadi tidak sebagus sekarang.

Kami akan memaklumkan senarai harga baru dalam masa terdekat untuk makluman semua juga akan menghantar notis harga baru bagi agen-agen kami yang lain. Sekali lagi kami memohon maaf kerana gagal mengekalkan harga dengan lebih lama lagi.

Yang benar

PROFEZ BIO MARKETING MANAGEMENT.

Followers

PROFEZ Visitors