Skip to main content

PROGRAM RM2,000.00 REPACK

Salam persahabatan kepada semua!
 
PROFEZ sedang mencari mereka-mereka yang ingin berniaga sabun dengan keuntungan yang lebih berlibat ganda dengan mempromosikan Sabun dan Softener PROFEZ yang ternyata pekat, sangat berkualiti, Wangi, bersih dan menjimatkan. Diperbuat daripada sumber tumbuh tumbuhan seperti kelapa sawit dan garam laut, sabun ini mampu mewangikan almari anda.
 
Kini kami mencari rakan niaga yang ingin berniaga dengan program RM2,000.00 keatas repacking kami. Anda beli dalam bentuk 25kg, dan membungkus semula dalam size yang lebih kecil. 46% keuntungan di jamin. Anda cuma perlu berusaha lebih sikit untuk mendapat lebih banyak. Anda juga boleh melekatkan sticker anda sendiri jika ingin mempromosikan sabun ini di atas jenama anda.

Apa yang menarik? bermodalkan RM2,000.00 anda dapat untung hamper RM1,000.00. Di mana boleh dijual? Anda boleh bermula dari jiran-jiran, dan seterusnya keluarga sehinggalah akhirnya anda menjadi tumpuan orang ramai. Terbukti agen saya En Khairul di Lendu, Melaka kini berasa senang kerana orang datang mencari beliau untuk mendapatkan stok sabun PROFEZ. Anda boleh berhubung sendiri dengan beliau di talian 017 621 4600 untuk bertanyakan feedback orang ramai. Seorang usahawan yang tekun walaupun sibuk dengan pekerjaannya di Hospital Alor Gajah.
 
Usaha akan menjaminkan kejayaan. Pastinya anda boleh menjadi seperti beliau. Jom hubungi En Hafez di talian 012-6454-385 untuk mendaftar sebagai agen repacking. Apa yang PROFEZ janjikan, jika terdapat pelanggan yang bertanya di mana hendak membeli sabun ini, kami akan menyalurkan pelanggan ini kepada agen-agen kami.
 
Terima kasih kerana membaca.

Comments

Post a Comment