Skip to main content

CARA-CARA MEMBUKA KEDAI DOBI

file241

ANDA INGIN MEMULAKAN PERNIAGAAN DOBI?
BARU NAK SURVEY PROSPEK KEDAI DOBI?
BELUM SEDIA NAK PERGI KURSUS TETAPI NAK TAHU PASAL DOBI?
KURSUS MAHAL?
ANDA CUMA NAK TAHU COSTING?
ANDA CUMA NAK TAHU MESIN?
ANDA NAK TAHU CABARAN KEDAI DOBI?
INGIN MENGETAHUI CARA-CARA MEMBUKA KEDAI DOBI?

Jawapan yang anda perlukan ada di sini!

Jangan berlengah lagi. Kini PROFEZ e-bookkan nota-nota kursusnya dan tatacara membuka kedai dobi untuk anda yang berminat untuk mengetahui tetapi tidak mahu berbelanja untuk ke kursus. Segala persoalan anda akan terjawab di dalam e-book Membuka kedai Dobi ini.
Soalan soalan dalam fikiran anda akan terjawab bila anda membeli buku E-book ini! Perlukah anda berkursus selepas ini? Tidak untuk pengetahuan dobi. Anda hanya perlu belajar teknik mencuci secara praktikal jika mahu. Jika anda yakin belajar sendiri, Anda sudah jimat berganda!!
 
image
Harga E-Book RM150.00.
Kini kami offer:-
promo1
 
OFFER INI SEHINGGA HUJUNG TAHUN 2013.
 
EBOOK
 
Jangan berlengah lagi! Cara-cara pembelian E-Book:
1. Bank in RM80.00 ke dalam akaun PROFEZ BIO MARKETING. CIMB Account no: 1446-0000-327105
2. Emailkan bukti pembayaran kepada wshafez@gmail.com
3. atau SMS kepada 012-6454 385.
4. Anda akan mendapat notification email dan SMS daripada kami. (Bukti penerimaan). Anda perlu reply untuk mendapatkan e-book anda.
5. E-book anda akan dihantar kepada anda selepas pembayaran diperiksa dan email reply anda diterima. (Syarikat tidak bertanggungjawab jika pembeli memberikan email yang salah kepada pihak Syarikat)
6. File E-Book hanya akan dihantar sekali sahaja jika tiada bounce email diterima daripada pihak administrator email pembeli. Size file adalah 162kb sahaja format Adobe Reader. DOWNLOAD Acrobat Reader.
7. E-book ini adalah dalam bahasa Malaysia sahaja. 
TERMA DAN SYARAT:
 1. E-BOOK INI ADALAH MILIK PENUH PROFEZ HOLDINGS SDN BHD.
 2. PEMBELI E-BOOK DILARANG MENCETAK (DENGAN NIAT MENGEDAR), MENGEDAR ATAU MENJUAL SEMULA EBOOK INI TANPA PENGETAHUAN SYARIKAT. PIHAK SYARIKAT BOLEH MENDAKWA. PENCETAK, PENGEDAR, PENJUAL BUKU E-BOOK INI TANPA SYARAT ATAU KEBENARAN JIKA DISABITKAN KESALAHAN MENGIKUT AKTA MESIN, CETAK DAN PENERBITAN 1984.
 3. SEGALA INFORMASI DI DALAM E-BOOK INI ADALAH BERDASARKAN PENGALAMAN, KOS SEWAKTU PENULISAN DIBUAT. PIHAK PEMBELI TIDAK BOLEH MEMBUAT SEBARANG TUNTUTAN JIKA TERDAPAT KESILAPAN INFORMASI SEMASA MAHUPUN KESILAPAN HARGA YANG DIBERIKAN DI DALAM E-BOOK.
 4. PEMBELI WAJIB MEMBERIKAN SEGALA INFORMASI TENTANG NAMA PENUH, NO I/C, EMAIL, NO TELIFON DAN ALAMAT YANG DIMINTA SYARIKAT UNTUK MENJADI BUKTI PEMBELIAN.
 5. SYARIKAT TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP PEMBELI YANG MEWAKILI PEMBELI ATAU YANG MENYAMAR SEBAGAI PEMBELI DAN PIHAK SYARIKAT BERHAK BERTINDAK TIDAK MENGEMBALIKAN WANG JIKA FILE E-BOOK TELAH DI HANTAR MELALUI EMAIL YANG DIBERI.
 6. RESIT PEMBAYARAN ADALAH BUKTI PEMBELI BERSETUJU DENGAN SYARAT-SYARAT DI ATAS.

Comments

 1. Terima Kasih kepada pembeli e-Book berikut:

  1. En Mansor bin Rahmat
  2. En Azmi Abdullah
  3. Pn Shamsinars
  4. Cik NorLaily
  5. En Fatah Abas
  6. Cik Zulaikha
  7. Pn Ros Melaka
  8. Pn Siti Baling
  9. Cik Linzz
  10. En Badsham
  11. Pn Rita Sentul

  Terima Kasih di atas pembelian e-book dobi.

  ReplyDelete

Post a Comment