Sabun dan Softener BIO PROFEZ (Bercirikan tumbuh tumbuhan)

MENJAGA, MEMBERSIH & MEWANGIKAN FABRIK ANDA

Wednesday, April 20, 2011

Membantu anak didik membuka kedai dobi

Salam Pembaca Sekalian,

Maaf lama tak posting. Terlalu sibuk memantau student-student saya yang baru buka kedai dobi dan melayan pertanyaan kedai-kedai dobi yang tak putus-putus tiap-tiap hari. Ditambah lagi dengan order sabun yang melimpah ruah. Alhamdulilah dipanjatkan kesyukuran atas rezeki yg tak pernah putus ini. Tahniah kepada student saya yang pertama:

Kedai Dobi Zurahani - Tmn Serting Utama, JEMPOL N9 0193532440 ZURA. Maaf Gambar takde. Tak sempat nak gi tgk secara dekat sebb distance... nanti kalau saya dah pergi saya letak gambarnya. Dengar kata dah byk dah sales nya sehari.

Yang kedua: Kedai Dobi Rapi - Bdr Selayang Lama, Selayang SEL 0176171533 WONG
Baru beroperasi 6 hari. Kelihatan semakin ramai orang menghantar baju ke kedai Wong. Beliau adalah student Tiong Hwa saya yang sangat cepat belajar. Kini ramai pelanggan melayu telah berubah alih kepada Wong. Dengan bertemakan basuhan bercirikan tumbuh tumbuhan, Wong telah berjaya menaikkan identitinya dikalangan pelanggan baru kawasan itu.


Yang ketiga:  KEDAI Dobi Mar - Pekan Ijok, SEL 0126304654 MARSHA
Dua beradik Marsha yang masih muda telah nekad untuk membuka kedai dobi dan kini telah beroperasi di Ijok. Alhamdulillah jiran tetangga dan orang kampung menyokong dua beradik ni dalam usaha mereka menjalankan perniagaan dobi ini.


Kepada anda semua ingin mengetahui rahsia bagaimana mereka berjaya membuka kedai dobi ini, boleh lah berhubung dengan pengusaha pengusaha baru ini secara dekat. Gambar-gambar yang terdapat disini saya ambil sewaktu melawat kedai mereka baru-baru ini.

Anda juga bole menimba pengalaman mereka dalam mencapai cita-cita mereka untuk menjadi pengusaha dobi.

Jom join kursus saya untuk mengetahui bagaimana nak buka dan bagaimana rasanya bekerja di kedai dobi. Anda pasti tidak menyesal dan tiada bayaran tambahan selepas kursus... Semua ilmu yg wajib anda belajar pasti anda dapat jika menghadiri kursus saya. Sila lihat post saya di atas untuk mengetahui kursus seterusnya... Tiada kursus yang selengkap kami dan mempunyai praktikal di dalam modul kursus yang dijalankan oleh peserta sendiri. Anda akan diajar oleh kami dan otai-otai kedai dobi yang berpengalaman dalam bidang dobi.

Jangan ketinggalan untuk menyertai kursus dobi kami!!! Salam...

No comments:

Post a Comment

Followers

PROFEZ Visitors