Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2010

Gambar Terbaru Laman Ampaian 19/07/2010

Saje nak mengupdate blog... Kerja sekrg tgh banyak sampai pekerja pun muka lembik jer... tiap2 hari kerja berlambak especially ironing... nak buat canne... org tak hantar korang tak de gaji... itu jer alasan yang aku ada... hahaha...
Bersusun baju nak basuh... Ni yang ari ni... belum tgk yang esok nyer... penat aku tgk... Ni dah letih aku duduk jap menaip kat blog
Comforter tak lah berlambak... tapi nak melipat sejadah ngan telekung PLUS Highway ni penat gila... tak baik mengeluh... nanti rezeki lari...
Yg ni untuk keesokkan hari nya. Adeh... jgn lah ada pekerja sakit... sakit aku nanti...
Dan akhirnya... baju2 yg dah siap ni... org ambik jer... ada lagi... org amik jer ada lagi utk letak kat tempat ni... Syok tgk...
Sayang rasa tgk kedai ni... sayang gila... huhuhuhu

CHANGE OF MIND

Salam sahabat sekalian, Banyak email yang kami terima apabila kami siarkan tentang penjualan Laman Ampaian. Semua suruh kami kekal menjadi owner dan ada pulak yang tawarkan diri untuk menjadi owner baru. Hehehe. Terima kasih banyak-banyak atas sokongan kawan-kawan yang tak mahu kami lepaskan usaha kami yang baru berumur 1 tahun 3 bulan ni. Bila semua dah menyokong, kami sekarang tawar hati pula nak melepaskan Laman Ampaian. Beban 2 kerja 1 masa tu tetap ada. Yealah, nak jaga Project lagi, nak tengok kedai lagi, masalah-masalah yang bakal menyusul dan mengusutkan kepala lagi. Semua tu banyak memainkan peranan dalam keputusan kami. Alhamdulillah, hari ni, pihak PLUS Highway nak bagi lagi kerja basuhan pada kami. Itu hari Bahagian Selatan, habis kami kongker... setiap minggu hantar basuh kat Laman Ampaian, sekarang nak bagi bahagian Utara pulak... pergh... rezeki melimpah ruah datang. Syukur Alhamdulillah. Customer pulak dah semakin kerap datang, barang-barang seperti sabun, softener dan p…