Sabun dan Softener BIO PROFEZ (Bercirikan tumbuh tumbuhan)

MENJAGA, MEMBERSIH & MEWANGIKAN FABRIK ANDA

Sunday, August 8, 2010

Laman Ampaian Power!

Salam,

Syok rasanya bila semakin hari semakin byk lak masyuk... Kekadang rasa nak suh customer hantar tempat lain jer... tapi bila mengenangkan income yang masyuk ni... ambik jer lah... Terpaksa kerja lebih masa pun kitaorg sapu bersih... hahaha...

Laman Ampaian yang kini di jaga oleh Bro Ashraf sebagai caretaker Laman Ampaian kini berjalan seiringan dengan peredaran masa. Pergh ayat aku ni... hehehe. PLUS HIGHWAY dah start hantar byk dah barang2 dorang... Hari Khamis FULL HOUSE! Hahaha

Oh yea... Kami baru dapat seorang pelajar UUM utk practical. Baru sampai... Nak belajar macam mana nak buka business laundry. Saya tak kisah kalau orang nak belajar. Asalkan tak lupa diri. Nak ajar hari ni, saya tak de kat kedai, jadi bro Ashraf la tukang ajar dan belajar. Aku harap lepas ni UUM tetap menghantar pelajar setiap practical semester kat aku la... syok bila mengajar orang supaya berjaya ni...

Eh... kereta dah mari... oklah kengkawan... Ingat! Berikan service terbaik untuk customer anda! Pastinya anda juga POWER!!!

2 comments:

  1. Selain softener dan sabun, ubatan lain untuk dakwat, karat dll ader supply tak?

    What about plastics, hangers...

    Dan satu bulan berapa kali dapat buat hantaran?

    Pse send your quotes to chekatsp@gmail.com
    TQ

    ReplyDelete
  2. Salam Jom Jom...

    Masih planning utk buat penghantaran... Kami khusus pada pembuatan Sabun dan Softlan... dan bukan org tengah... nanti saya email...

    ReplyDelete

Followers

PROFEZ Visitors